مورد علاقه ها 0

آسیاب شکر یا شکر ساب

ناگفته پیداست که این دستگاه یکی از دستگاه های اصلی و مورد نیاز هر کارگاه قنادی می باشد. همان گونه که از تصویر دستگاه مشخص است، شکرساب قنادی از قسمت های مختلفی از جمله دمنده ی شکر و مخزن ذخیره سازی پودر شکر می باشد. شکر سفید از اندازه ی دانه های آن به دسته های مختلفی تقسیم می شود. شکر با دانه های بسیار ریز همان شکر معمولی می باشد که با استفاده از این دستگاه، دانه های آن ریزتر شده و بافت نرمتری پیدا می کنند.
لازم به ذکر است دانه های شکر پس از له شدن و خرد شدن توسط تیغه ها، به شکل پودر درآمده و با استفاده از نیروی سانتریفیوژ وارد مخزن ذخیره می گردند. با این کار علاوه بر اینکه مواد به صورت دائم خنک می شوند، از ایجاد گرد و غبار نیز جلوگیری می شود. دستگاه از جنس استیل بوده و در ساخت آن تمام اصول بهداشتی رعایت شده است.
این دستگاه بسته به نیاز خریدار در دو نوع تک فاز و سه فاز تولید می شود.

782
0
 
3